20160617-pit2016-7006.jpg

Mini Louvre er lav terskel kunstformidling; en vill, pedagogiskpoetisk forestilling som egner seg godt som familieforestilling.
Forestillingen Mini Louvre er en 15 minutter intensiv guidet tur inn i et veldig trangt museum. Mini Louvre viser noen av verdens mest verdifulle mesterverk. Guiden, Madame Louvre, er en svært engasjert kunsthistoriker som snakker norsk og fransk om hverandre og blander fritt historiske fakta og historiske «fake news». Et samarbeidsprosjekt med Sagliocco Ensemble 

 

Mini Louvre

42090784_1160314207449145_10517132717462

Teaterfestivalen i Fjaler 2018

 

"De Fjaleristiske" er ein hemmeleg sirkustrupp med ei glamorøs fortid og ikkje minst med ei lovande framtid ! Dei har ei medfødd evne til både komedie og tragedie. Gjennom sine ferdigheiter tar dei publikum med på ei reise frå latter til tårer - utan mellomlanding. Fest setebeltet…

 

«De Fjaleristiske» var eit samarbeidsprosjekt mellom Teater Prospero, Fjaler Kommune og Vevang Produksjon. I løpet av ei veke utarbeida Teater Prospero ei framsyning i lag med personar med ulike former for og grader av funksjonsnedsetting.

De fjaleristiske

20150418-gammelini-0143-web.jpg

Et konsept der vi jobber med å utvikle forestillinger med seniorer. I dag har vi et prosjekt i samarbeid med Sagene Bydel, Oslo kommune- Teater på tvers av generasjoner. 

Sammen med utøverne skaper vi forestillinger som vi drar ut på turne med og spiller på seniorsentre hvor barnehagebarn blir invitert for å oppleve forestillingen sammen med beboerene.   

Fratelli Gammelinni

20181113-sykehusklovnene-0312.jpg

Vibeke er kunstnerisk leder og sykehusklovn (Å Ærna) i organisasjonen Sykehusklovnene.

Trykk på knappene nedenfor så kommer du rett til en fin hjemmeside der du kan lese alt om Sykehusklovnene! 

På bilde er Bare Babette og Å Ærna  fotograf Dag Jenssen

Sykehusklovnene

allo_poster_v2.jpg

En adopsjon av av operaen "La Voix Humaine"

 

En co-produksjon med Simsalabim productions.

Allo?

Academic__Clowns (57 of 60).jpg

Symposium for tre klovner - om klovnens kraft utenfor sitt kjente territorium (sirkus, sykehus, scene). Gjennom klovnens univers skal vi undersøke symposiets røtter i gresk kultur der rituell drikking, dansing, resitering og konversasjon sto sentralt. Vi ønsker å finne ut hvordan klovnen gjennom ritualer, sanselighet og stiløvelser kan bidra til forløsning. Kan vi utfordre akademias innadvendthet? Hvor sjangeroverskridende kan klovnen være? Kan klovnen bidra i akademias kunnskapsproduksjon? 

Symposium for tre klovner

20090612_PIT09_fotoDagJenssen_0697.jpg

5 gigant dukker som ble produsert til Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival 2009.

 

De beveger se godt ute i store folkemengder på gater og torg. Josè Marià Lòpez har laget både maskene og designet strukturene. De har to ulike "hoder", Hodeskallene og Fuglene.  

Gigant dukker-     walkabout